SPORTS APP

De app die jou uitdaagt

Sinds het begin der tijden houden Vikingen van een goede uitdaging. We reisden ver en lieten geen steen omgekeerd op zoek naar waardige Viking avonturen. De hoogste bergtoppen, de mooiste natuur en de rijke cultuur van het land met al zijn Vikinggeschiedenis. We hebben het allemaal vastgelegd, in je kleine mobieltje. Nu is de tijd gekomen om het zelf te gaan beleven. Er zal nooit meer een uitdaging buiten je bereik zijn. Met de Strong Viking – Sports App dagen we je uit om jouw hardloop-, fiets- en fitnessdoelen te overwinnen.

BLIJF FIT MET EEN NIEUWE ERVARING

Probeer een van onze zelfgekozen leuke en boeiende uitdagingen. Ontdek meer dan 20+ Viking avonturen die je helpen je doelen te bereiken om fit te blijven. Elke keer als je een hardloop-, wandel-, fiets- of fitness-checkpoint hebt voltooid, ga je verder met jouw Viking reis op de kaart. Met onze STRAVA koppeling voer je gemakkelijk je activiteiten toe in de Strong Viking – Sports App. Verken Noorwegen, Zweden, IJsland en nog veel meer terwijl je fit blijft en waardevolle content vrijspeelt!

VERDIEN & VERZAMEL JE MEDALS FOR LIFE

Met je prestatie tijdens de Strong Viking Challenges & Editions kun je alle onderdelen van de unieke Strong Viking Medals for Life verdienen. Verzamel je medaillepunten en verdien de adembenemende Viking relikwieën. Houd je medailles bij in de app en laat ze zien aan je vrienden. Ontvang je medailles thuis, zonder verzendkosten!