een team van een bedrijf dat onder de modder zit (van de matrix)

Groepen en bedrijven

Op zoek naar het perfecte actieve bedrijfsuitje met collega’s? Dan zit je hier goed!

Teamwork is een van de belangrijkste elementen van Strong Viking. Elkaar helpen en uit de comfortzone stappen om samen een gezamenlijk doel te bereiken. Vergeet ook zeker niet de onvergetelijke herinneringen die jullie samen zullen maken. Maandag bij het koffieapparaat zal nooit meer hetzelfde zijn na deze ervaring! Leer collega’s op een geheel nieuwe manier kennen en wordt écht een team!

 

WAAROM DEELNEMEN MET COLLEGA’S?

  • Je start als collega’s, maar je finisht als team!
  • Strong Viking draait om teambuilding en plezier! Het stimuleert de vitaliteit van werknemers als individuen en als team.
  • Strong Viking kan onderdeel zijn van het vitaliteitsplan binnen het bedrijf.
  • Met de verschillende afstanden is het geschikt voor iedereen. Van diegene die eigenlijk al moe wordt van de gedachte aan deze activiteit tot de getrainde atleet.
  • Speciale kortingen en mogelijkheden voor groepen en bedrijven vanaf 10 personen.
  • Hospitality mogelijkheden zoals een exclusieve ruimte voor jullie groep op het terrein, betaling op factuur en de mogelijkheid om van start te gaan in het speciale bedrijven startvak.

INSCHRIJFOPTIES EN GROEPSKORTINGEN

Zijn jullie met minimaal tien personen? Je kan gemakkelijk zelf tickets bestellen via de ticketpagina. Gebruik kortingscode GROUP en ontvang €3,50 extra korting op de ticketprijs.

Factuur nodig? Dat is geen probleem! Deze kan je na het bestellen van de tickets gemakkelijk opvragen via het ticketsysteem!

Zijn jullie met vijftien of meer personen? Dan bieden we de mogelijkheid tot inschrijving op factuur. Het is geen probleem als je nu nog niet exact weet met hoeveel personen jullie willen deelnemen. We reserveren het geschatte aantal tickets een maand, zodat je de tijd hebt om jouw team compleet te krijgen. Je ontvangt een factuur voor de definitieve deelnemers en de tickets worden verstuurd.

Wil je gebruik maken van deze service? Neem gerust contact met ons op en stuur bij voorkeur gelijk onderstaande informatie mee:
Gewenste datum + editie;
Geschatte deelnemersaantal;
Gewenste afstand(en);

Zijn jullie met meer dan 50 personen? Of heb je aanvullende vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder bij het organiseren van het ultieme bedrijfsuitje!

VEILIGHEID

Een vraag die we van veel bedrijven ontvangen gaat over de veiligheid van onze evenementen. Je wil natuurlijk wel dat alle collega’s maandag weer fit op het werk verschijnen. Hoewel het misschien voor sommigen wat eng of gevaarlijk klinkt, zijn onze evenementen super veilig. Als grote organisator moeten we aan diverse veiligheidsvoorwaarden voldoen. Bovendien dubbel checken en testen we alle obstakels voor ieder evenement. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan staat ons medische team altijd direct paraat. Maar om heel eerlijk te zijn betalen we ze voornamelijk om koffie te drinken… Als we dan nog eerlijker zijn, hebben we op een gemiddelde maandag meer geblesseerde collega’s na de voetbalwedstrijd dan na een obstakel run.

AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN EN GROEPEN

Voor bedrijven en groepen zijn er diverse mogelijkheden om de dag nog completer te maken.

Team shirts
Opvallen als team op het evenement en op het parcours? Dat doe je met jullie eigen teamshirts! Kies de kleur, maten, stuur ons jullie logo en wij regelen de rest. Kosten voor de teamshirts zijn €25,- p.s. incl. logo bedrukken en BTW. Afname vanaf 15 shirts. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Catering
Maak de dag helemaal compleet en biedt alle collega’s een hapje en een drankje aan om samen na te genieten van deze unieke ervaring. Op de Strong Viking evenementen kan je bij de catering betalen met pin of cash. Maar voor groepen en bedrijven is het ook mogelijk om voorafgaand aan het evenement cateringmunten te bestellen.

Maak vooraf een keuze/combinatie uit de vier beschikbare munten:

  • Drankje (fris, bier, koffie of water) – €4,- (incl. €1,- statiegeld)
  • Friet – €5,50
  • Snack – €3,-
  • Broodje hamburger – €9,50

De cateringmunten dienen voorafgaand aan het evenement besteld te worden en kunnen meegenomen worden op de ticketfactuur. De munten kunnen opgehaald worden in de pers- & infotent op het evenemententerrein tijdens het evenement. De munten kunnen direct uitgegeven worden bij de aanwezige catering stands. 

Jullie eigen ruimte op het evenement!
Maak gebruik van een exclusieve plek waar jullie kunnen samenkomen voorafgaand en na afloop van de run. Hieronder staan een aantal mogelijkheden, maar neem gerust contact op als je andere ideeën of wensen hebt. We staan er altijd voor open om de mogelijkheden te bespreken.

Brons
Aanbevolen voor max. 30 personen
Afgezet terras met dranghekken (deze kunnen naar wens aangekleed worden)
Parasol
Statafel
Twee biertafels + twee bankjes
€350,- ex. BTW

Zilver
Aanbevolen voor max. 30 personen
5×5 meter tent + afgezet terras met dranghekken
Banner met bedrijfsnaam op tent
Vier statafels
Twee biertafels + twee bankjes
Stroomaansluiting 220V
€850,- ex. BTW

Goud
Aanbevolen voor max. 75 personen
10×5 meter tent + afgezet terras met dranghekken
Banner met bedrijfsnaam op tent
Zes statafels
Vier biertafels + vier bankjes
Stroomaansluiting 220V
€1.250,- ex. BTW

Platinum
Aanbevolen voor max. 100 personen
10×10 meter tent + afgezet terras met dranghekken
Banner met bedrijfsnaam op tent
Zes statafels
Vier biertafels + vier bankjes
Stroomaansluiting 220V
€2.250,- ex. BTW

De tent en het terras kunnen naar wens aangekleed worden. Hebben jullie andere specifieke wensen? We staan er altijd voor open om de mogelijkheden te bespreken! Neem contact op met organisatie[@]strongviking.com om de mogelijkheden te bespreken of een hospitality ruimte te huren.-

ERVARINGSDESKUNDIGEN

Als Strong Viking zijnde kunnen we zelf natuurlijk wel vertellen hoe fantastisch het is om met collega’s de uitdaging aan te gaan. Maar het is leuker om het te horen van bedrijven die aan de start hebben gestaan.

Lees hier het verhaal van Tamara van Dooren van Interfood. Zij staan ieder jaar met zeker vijftien collega’s aan de start. Of het verhaal van Manon Loeffen van Planon. Ieder jaar weer een indrukwekkend gezicht wanneer ze met ruim 150 collega’s in opvallende shirts aan de start van de Water Edition in Wijchen verschijnen.


Wie weet vertel jij na de volgende editie wel een soortgelijk verhaal over jullie deelname!

Veelgestelde vragen

Strong Viking is geen race, het is je eigen uitdaging. Bij elke hindernis is er een mogelijkheid voor een ‘walk by’ en je bepaalt altijd zelf waar je grenzen liggen en tot waar je wilt gaan!

Startvakken verschillen per event maar zijn in hoofdlijnen zoals onderstaand schema. Vanaf de start van het event tot en met het laatste startvak, zullen om de 20 minuten startgroepen van start gaan.

19 km OCR Series – 9:20 uur (race wave)

42 km Iron Viking 09:40 uur

19 km starttijden: tussen 10:00 en 12.20 uur.

13 km starttijden: tussen 11:20 en 14.20 uur.

7 km en 4km starttijden: tussen 14.40 en 15.20 uur.

 

Ieder evenement heeft ook een speciaal bedrijvenstartvak waarin alle afstanden samen van start kunnen gaan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, als deelnemer kun je kosteloos je bagage inleveren bij een bewaakte garderobe. Je krijgt hier een polsbandje waarmee je jouw bagage na de run weer op kunt halen.* Er zijn geen kluisjes aanwezig op het terrein! Zorg ervoor dat je een tas meeneemt voor jouw spullen, bij de garderobe nemen ze enkel tassen aan en geen losse items!

Let op, enkel 1 stuk bagage per deelnemer.

*Het opbergen van bagage is altijd op eigen risico.

Natuurlijk ben je van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen, entree is gratis en het terrein opent om 08.30u. Er zijn naast vele hindernissen ook verschillende standjes, catering etc. rond het start- finishgebied te zien. Bij gebruikmaking van parkeergelegenheden kan parkeergeld worden gevraagd.