PARTNERSHIPS

Ons doel

Strong Viking is de stoerste en leukste uitdaging van Nederland, België en Duitsland! We dagen iedereen uit om grenzen te verleggen en uit de comfortzone te stappen. Onze evenementen zijn voor iedereen! Voor getrainde atleten, maar ook voor mensen die al moe worden bij de gedachte aan sporten.

Ons doel is om de wereld te veroveren en de beste Obstacle Runs te organiseren! Dit doen we graag samen met partners en sponsoren die onze ambitie, visie en missie delen. We werken samen met een aantal mooie merken op een internationaal niveau. Sluit jouw merk zich ook bij ons aan?

Wil jij met ons samenwerken?

Met onze evenementen bereiken we een grote doelgroep, zowel offline tijdens onze evenementen als online via onze social media kanalen, website en nieuwsbrieven. Met deze krachtige combinatie zijn de mogelijkheden tot samenwerking oneindig! Strong Viking bestaat uit een jong en enthousiast team. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, kansen en ideeën.

Word je al enthousiast van het idee om met ons samen te werken? Neem dan contact op! We sturen je graag onze mediakit met meer informatie over onze organisatie, belangrijke cijfers en sponsor pakketten.

SAMPLING OF ACTIVATIE
Live duizenden enthousiaste sportievelingen bereiken?! Dat kan met een sampling of activatie tijdens een van onze evenementen! Ervaring van andere sampling acties laat zien dat ons publiek zeer open staat voor nieuwe producten en nieuwe ervaringen. Een sampling of activatie opzetten tijdens onze evenementen is een gegarandeerd succes. Neem ook voor deze mogelijkheden gerust contact met ons op!

Onze partners

HERBALIFE
Herbalife en Strong Viking zijn inmiddels bijna onafscheidelijk. Deelnemers kunnen al jaren vertrouwen op de sportvoeding van Herbalife bij de verzorgingsposten op het parcours. Daarnaast verwelkomen we ieder jaar tijdens de Mud en de Water Edition in Gent zo’n 2.000 Herbalife deelnemers. Deze deelnemers krijgen een speciale VIP behandeling in de exclusieve Herbalife tent met eigen douches, eigen shirts en natuurlijk extra sportvoeding ter ondersteuning van de sportieve uitdaging.

WARSTEINER
Warsteiner en Strong Viking gaan hand in hand samen. Ten eerste, natuurlijk, organiseren we een van onze evenementen op het terrein van de Warsteiner brouwerij in Warstein. Deze samenwerking is internationaal verder uitgebreid en nu ontvangen alle deelnemers, op alle evenementen, in alle landen een heerlijke verfrissende Warsteiner alcoholvrij bij de finish. Bij het speciale Warsteiner finish obstakel moeten de deelnemers nog een laatste pull-up doen om hun finishbiertje te verdienen. Daarnaast is er een Warsteiner gebrand obstakel te vinden op het parcours en kan iedereen ook na de run nog heerlijk nagenieten met vrienden onder het genot van een Warsteiner biertje van onze cateraar.

SLAM!
Deze toffe nieuwe samenwerking is opgestart in 2022. Voor de eerste keer konden deelnemers genieten van SLAM! muziek van de SLAM! DJ op het evenemententerrein. Daarnaast is er op het parcours een SLAM! gebrand obstakel te vinden met extra muziek om het energie niveau een boost te geven! Deelnemers kunnen ook in de weken voorafgaand aan het evenement al naar de SLAM! mix marathon luisteren wanneer ze aan het trainen zijn voor hun Strong Viking editie.