PARTNERCLUBS

Word lid van een partnerclub!
Samen is alles leuker: ook trainen voor jouw volgende Strong Viking obstacle run… En dat doe je natuurlijk bij een van de aangesloten partnerclubs! Is jouw sportclub nog geen partnerclub? Tip ze dan snel of stuur deze link door! Als partnerclub (en lid van deze club) profiteer je van diverse voordelen:

1. Exclusieve kortingen

Een unieke partnerclubcode waarmee je €3,50 extra korting per ticket op de huidige ticketprijs ontvangt! Daarnaast ontvang je als club twee gratis tickets per jaar om bijvoorbeeld de trainers mee te laten lopen met de groep die ze getraind hebben.

 

2. Promotiepakketten
Ieder jaar ontvangt de club een gratis promotiepakket om te laten zien dat jullie een Strong Viking partnerclub zijn en leden optimaal kunnen begeleiden naar hun volgende uitdaging. Daarnaast ontvang je digitale promotiepakketten met toffe content om deelname binnen de club gemakkelijk te promoten.

3. Onvergetelijke ervaringen
Samen de uitdaging aangaan op het modderige obstakel parcours levert gegarandeerd onvergetelijke ervaringen op. Vergroot het community gevoel binnen de club door samen deze uitdaging aan te gaan!