EDITIES

Facing challenges with a smile!

Mud editie

De Strong Viking Mud Editions zijn de eerste runs van het jaar en vinden plaats in de lentemaanden. De Mud Edition wordt momenteel georganiseerd in Nederland, Duitsland en België en zijn de ideale doelen om naar toe te trainen in de wintermaanden!

Water editie

Wat is een betere manier om af te koelen in de zomer dan onze 12 meter hoge Fjord Drop overwinnen? Verzamel je vrienden en overwin samen de vele, unieke hindernissen gebaseerd op het Viking tijdperk!

Brother editie

De Strong Viking Brother Editions vinden plaats aan het einde van ieder obstacle run seizoen. Verzamel je vrienden en ga nog één keer de uitdaging aan om Vikingbroeders/-zusters te worden! Heb je nog geen looppartner? Geen probleem, de Brother Edition verbroedert iedere deelnemer!

Family editie

De Strong Viking Family Edition is een unieke en leuke manier om samen met je familie te gaan sporten! Ga samen met je kids (vanaf 5 jaar) de 4km uitdaging aan en geef ze voor één keer toestemming om tot achter de oren vol met modder over de finishlijn te komen!

Iron viking

De Iron Viking is door vele media en deelnemers omschreven als de zwaarste marathon ter wereld: 42km met meer dan 100 obstakels! Het is de ultieme uitdaging voor obstacle runners en/of sporters die ervan houden fysiek en mentaal tot het uiterste te gaan! Durf jij het aan?

Ultra viking

In 2015 introduceerden we al de zwaarste marathon van de wereld: Iron Viking (42 km) met 100+ obstakels. Gezien de populariteit van deze events en de alsmaar groeiende vraag naar een nieuwe uitdaging introduceerden we in 2018 met trots de Ultra Viking! 60 km, 135+ obstakels, vele hoogtemeters en slechts 10 uur de tijd om deze uitputtingsslag te voltooien!

Ocr series

De OCR Series van Strong Viking is verkozen als Beste OCR Series in Europa waar deelnemers uit heel de wereld het tegen elkaar opnemen. Wil jij jezelf meten met 's werelds beste Obstacle Course Racers? Schrijf je in en probeer je te plaatsen voor de finale in Nijmegen!

Trail runs

De nieuwe Strong Viking Trail Run bestaat uit hardlopen op smalle paden (trails), waarbij alleen natuurlijke hindernissen overwonnen dienen te worden zoals beekjes, boomstammen, rotsen, heuvels etc. De Trail Runs vinden voornamelijk plaats in de winterperiode wanneer het voor obstacle running te koud is.