Ocr series

Ocr series

De OCR Series van Strong Viking is verkozen als Beste OCR Series in Europa waar deelnemers uit heel de wereld het tegen elkaar opnemen. Wil jij jezelf meten met ’s werelds beste Obstacle Course Racers? Schrijf je in en probeer je te plaatsen voor de finale in Nijmegen!

SPETTERENDE FOTO'S

Geen zee te diep

Ben jij een getrainde sporter en heb jij het in je om het om te racen tegen de beste obstakel runners? Schrijf je in voor het wedstrijd vak, probeer een zo hoog mogelijke plaatsing in het klassement te behalen en wie weet plaats je jezelf voor de OCR World Finals! Deze finale wordt uitgezonden op Ziggo Sports TV en hier maak je kans op de felbegeerde titel OCR Series World Champion en/of het prijzengeld van meer dan €10.000,-!
Tijdens de OCR Series vindt tijdsregistratie plaats en alle races staan onder supervisie van een 50-tal scheidsrechters. Haal je een obstakel niet? Dan wacht jouw een extra strafronde en/of andere gepaste (fysieke) penalty die jouw eindresultaat direct zal beïnvloeden!

De OCR Series is de ideale manier om jouw fitheid, kracht en technieken te meten. Probeer jezelf te kwalificeren voor de OCR World Finals in Juni. De te lopen afstand is de Beast 19km (40+ obstakels) van Strong Viking met daarnaast een exclusief (hardcore) obstakel vlak voor de finish! Verdien jij de ELITE status door jezelf bij de beste 200 in het klassement te voegen?
Het OCR Series starvak is altijd het eerste startvak tijdens de deelnemende Strong Viking events en hebben een beperkt aantal deelnameplaatsen. Check voor meer informatie www.ocrseries.com.

OCR Series Extra’s

  • Tijdsregistratie
  • OCRI marshalls
  • Straffen / Strafrondes
  • Top-3 prijzen bij iedere race
  • Podium ceremonie

AANKOMENDE EVENTS

Land

Editie

Afstand

Wanneer