Ocr series

Ocr series

De OCR Series van Strong Viking is verkozen als Beste OCR Series in Europa waar deelnemers uit heel de wereld het tegen elkaar opnemen. Wil jij jezelf meten met ’s werelds beste Obstacle Course Racers? Ga deze uitdaging aan!

SPLASHING PICTURES

No sea to deep

Ben jij een getrainde sporter en heb jij het in je om het om te racen tegen de beste obstacle runners van de wereld? Schrijf je in voor het wedstrijd vak, probeer een zo hoog mogelijke plaatsing in het klassement te behalen en wie weet plaats je jezelf voor een van de kampioenschappen!


Tijdens de OCR Series vindt tijdsregistratie plaats en alle races staan onder supervisie van een 40-tal marshals. Haal je een obstakel niet? Dan wacht jouw een extra strafronde en/of andere gepaste (fysieke) penalty die jouw eindresultaat direct zal beïnvloeden!

De OCR Series is de ideale manier om jouw fitheid, kracht en technieken te meten.

De te lopen afstand is de Beast 19km (40+ obstakels) van Strong Viking met daarnaast een exclusief (hardcore) obstakels speciaal voor de OCR Series. Het OCR Series starvak is altijd het eerste startvak tijdens de deelnemende Strong Viking events en hebben een beperkt aantal deelnameplaatsen. Check voor meer informatie www.ocrseries.com.

OCR Series Extra’s

  • Time registration
  • OCR- bondsmarshalls
  • Penalties / Penalty rounds
  • Podium ceremony

AANKOMENDE RACES

UPCOMING EVENTS

Country

Edition

Distance

Dates

No events found.