Mud editie

Mud editie

De Strong Viking Mud Editions zijn de eerste runs van het jaar en vinden plaats in de lentemaanden. De mud run wordt momenteel georganiseerd in Nederland, Duitsland en België en zijn de ideale doelen om naar toe te trainen in de wintermaanden! Je kunt kiezen uit drie afstanden: 7km, 13km of 19 km. Duik je met ons de modder in?

SPETTERENDE FOTO'S

Geen zee te diep

Naast de vele unieke en spectaculaire obstakels uit de eeuwenoude Vikingtijd bestaan de Mud Editions natuurlijk ook uit modder, modder en nog eens modder! Ga samen met je vrienden de uitdaging aan en kruip, spring, klim en overwin de unieke Mud Edition hindernissen op weg naar het Walhalla! Wij garanderen dat er niets meer van jouw sportkleding zichtbaar gaat zijn, dus bereid je voor om de modder achter je oren weg te moeten wassen.

Je kunt kiezen uit 3 uitdagende afstanden: Lightning 7km (20+ obstakels), Warrior 13km (30+ obstakels) of Beast 19km (40+ obstakels).
Met de mud run garanderen we je een onvergetelijke ervaring samen met je vrienden! Modder kun je van jezelf wassen, de herinnering wis je nooit meer!
Zorg wel voor goede obstacle run schoenen… Want het kan glad worden.

AANKOMENDE MUD RUNS

Land

Editie

Afstand

Wanneer

No events found.