Zoekresultaten

Facing challenges with a smile!

Strong Viking Finisher Shirt 2024

In het mystieke rijk der Vikingen, waar verhalen over moed en avontuur in de tijd zijn gegrift, bestaat er een legende die de grenzen van het sterfelijke rijk overstijgt. Het is de legende van Flóki Vilgerðarson, wiens Saga de inspiratiebron is voor het nieuwe Strong Viking Finisher Shirt van 2024 is.

Lees meer »

Pink Ribbon

Tijdens de Strong Viking edities in 2024, verleggen deelnemers niet alleen hun fysieke en mentale grenzen, maar kan je ook nog eens een positieve impact maken. Met jouw deelname aan een Strong Viking editie kan je je komend jaar namelijk inzetten voor Pink Ribbon!

Lees meer »

Fit de klok rond

Onder de noemer ‘Fit de Klok rond’ besteedt KlokGroep middels diverse activiteiten en initiatieven aandacht aan de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers. Medewerkers mogen hier zelf ook het voortouw in nemen. De deelname aan Strong Viking met een team van KlokGroep is zo’n initiatief dat aangejaagd werd door een enthousiaste collega. Tijdens de Mud Edition in Wijchen was het zo ver en stonden zij samen aan de start!

Lees meer »

‘I Train For’ shirt = BACK!

Het Obstacle Run seizoen van 2023 zit er alweer op. Kun jij, net als wij, nu al niet wachten om weer aan de voet van onze Walhalla Walls te verschijnen? Dan hebben we de hele maand oktober een gave actie! ‘I TRAIN FOR’ Strong Viking!

Lees meer »

Met 50% van je collega’s aan de start!

Met meer dan 150 collega’s aan de start! Wie de afgelopen jaren aan de Strong Viking Water Edition heeft deelgenomen is de blauwe shirts vast en zeker wel eens tegen het lijf gelopen. De opvallende shirts van het bedrijf Planon! Jaarlijks volgen zij een heel voorbereidingstraject en doen zij als bedrijf zijnde mee aan de Water Edition in Wijchen. Hoe gaat Planon om met sport en vitaliteit? Wat zijn de voordelen van een vitaal bedrijf? We spraken met de grote Strong Viking drijfveer van het bedrijf Planon: Manon Loeffen!

Lees meer »