Een vrijgezellenfeest vol vage avonturen die je de volgende dag niet meer kunt herinneren? Tja, dat kan vast leuk zijn… Maar een sportief vrijgezellenfeest die je de dagen er na nog kunt voelen (hallo, spierpijn!), dát is er pas eentje om over naar huis te schrijven! Trommel je vrienden op, trek allemaal een leuke outfit aan en doe mee aan een obstacle run van Strong Viking! Dat biertje na afloop heeft nog nooit zo lekker gesmaakt…

Waarom een sportief vrijgezellenfeest?

Als je aan een vrijgezellenfeest denkt, denk je misschien eerst aan veel alcohol, gekke pakkies en rare activiteiten, maar wist je dat het ook anders kan? Als de aanstaande bruid of bruidegom sportief is aangelegd en juist van lekker actief bezig zijn houdt, is een sportief vrijgezellenfeest een veel betere keuze! Hieronder hebben we een aantal redenen verzameld waarom een actieve activiteit (en dan doelen we op een obstacle run van Strong Viking natuurlijk) een super toffe keuze is voor een vrijgezellenfeest:

  1. Teamgeest en samenwerking: De meeste sportieve activiteiten vragen om samenwerking en zorgen voor een écht teamgevoel! Tijdens een obstacle run is dit al helemaal aan de order!
  2. Spanning en adrenaline: Of het nu gaat om een potje paintball, een raften of meedoen aan een obstacle run: er gaat niets boven een adrenaline kick!
  3. Unieke ervaringen: Een sportieve activiteit kan een kans zijn om iets nieuws te proberen! En door samen een nieuwe ervaring mee te maken, kun je de band tussen versterken.
  4. Gezonde levensstijl: Voor mensen die van sport houden of die bezig zijn met een gezonde levensstijl, past een sportief vrijgezellenfeest goed bij hun interesses!
  5. Herinneringen om nooit te vergeten: Door een activiteit te doen die écht zorgt voor dat teamgevoel en de band versterkt, maak je herinneringen die je nooit meer vergeet. Vooral tijdens een obstacle run zul je elkaar echt leren kennen en op elkaar moeten kunnen bouw!

Actief vrijgezellenfeest? Doe mee aan een obstacle run!

Je kunt natuurlijk gaan bowlen, paintballen of klimmen. Maar wat is er leuker dan meedoen aan een obstacle run? Juist ja, niets! Tijdens de obstacle runs van Strong Viking hangt er altijd een feestelijke en verbroederende sfeer. Daarnaast zijn er nog meer factoren die er voor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Ben je overtuigd om met de hele groep mee te doen aan een obstacle run? Je kunt je vrijgezellenfeest vieren in Amsterdam, Wijchen (bij Nijmegen), Gent of Frankfurt!

Zoals net al genoemd, zorgt het voor een dag vol adrenaline, samenwerking en herinneringen, maar het is ook écht een dagje uit. Zo zal er genoeg muziek zijn, kun je na afloop genieten van een hapje en een drankje (ja, ook een biertje!) en kun je heerlijk nagenieten met de foto’s die er gemaakt worden. Wil je het vrijgezellenfeest naar het volgende niveau brengen? Denk er dan eens over na om een hospitality ruimte te regelen! Dat houdt in dat je een eigen terras hebt met dranghekken (die naar wens aangekleed kunnen worden), met biertafels, bankjes, een statafel en een parasol. Wist je trouwens ook dat je korting krijgt als je met een groep bent van 10+ personen?

Een actief vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder een kekke outfit. Trek wel kleding aan tijdens de obstacle run waarin je goed kunt bewegen, anders wordt het een lange run. Wist je dat je bij ons ook teamshirtjes kunt laten maken? Hierover lees je meer op de groepen-pagina.

sportief vrijgezellenfeest amsterdam vrijgezellenfeest nijmegen vrijgezellenfeest gent 

Actief vrijgezellenfeest in Amsterdam, Nijmegen of Gent

Amsterdam, Nijmegen en Gent zijn populaire locaties voor een vrijgezellenfeest, voornamelijk om lekker te gaan stappen! Maar wist je dat je ook voor een obstacle run bij deze locaties terecht kunt? Zo kun je een heel weekend vol plannen met leuke activiteiten, lekkere borrels, gezelligheid en vriendschap! Dus, gaan jullie met het vrijgezellenfeest een weekend naar Amsterdam, Nijmegen (Wijchen) of Gent? Overweeg dan eens om je in te schrijven voor Strong Viking, voor een onvergetelijke ervaring!