De inmiddels jarenlange samenwerking tussen Herbalife Nutrition en Strong Viking wordt in 2023 wederom voortgezet! De sportieve deelnemers aan de edities in Nederland, België en Duitsland worden door beide partijen uitgedaagd om hun persoonlijke doelen écht te bereiken. Tijdens hun deelname aan de Strong Viking editie(s) worden ze daarbij ondersteund door de sportvoeding van Herbalife Nutrition.

 

Verzorgingsposten

Op de verzorgingsposten van alle edities kunnen alle Vikings komend jaar weer vertrouwen op de producten van Herbalife Nutrition. Hier wordt iedereen weer voorzien van de benodigde voedingsstoffen om de fysieke inspanning te kunnen leveren. Zo kan je onder andere een extra energie boost verwachten van de CR7 Drive. Deze speciaal geselecteerde sportdrank is een koolhydraat-elektrolytoplossing die ervoor zorgt dat je er weer een paar kilometer tegenaan kan! Daarnaast kan je genieten van een heerlijke citroen proteïnereep en de Herbalife24 Achieve proteïne reep zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen. Met de voedingsstoffen uit deze producten ga jij de finish zeker halen! 

Community

Voor de Herbalife Nutrition distribiteurs is Strong Viking bovendien dé manier om de band met hun community te versterken. Tijdens de Mud en Water Edition in Gent is Herbalife Nutrition namelijk in grote getalen aanwezig! De distribiteurs bereiden zich voor met hun community om uiteindelijk samen deel te nemen aan het evenement. Tijdens deze evenementen is er een grote Herbalife Nutrition VIP tent voor de distribiteurs en hun klanten. In deze tent ontvangen zij aanvullende voeding voor en na de run. Om de ervaring helemaal compleet te maken kunnen zij na afloop van de run genieten van privé douches.

 

Uiteraard gaat het hele Herbalife Nutrition team samen van start in één van de exclusieve startvakken, gekleed in Herbalife Nutrition branded shirts. Als een groot team trotseren zij iedere keer weer het parcours en bereiken ze uiteindelijk samen het Strong Viking Walhalla.

 

 

Samen kijken we weer uit naar een fantastisch jaar waarin we samen mensen kunnen bewegen het beste uit zichzelf te halen.