Deze actie is afgelopen!

 

De IJsland actie is terug! In de afgelopen jaren hebben we verschillende Strong Viking deelnemers mogen verrassen met een volledig verzorgde vakantie naar IJsland. Ook dit jaar maak jij kans op deze geweldige ervaring!

 

IJsland, hét land van de elementen en door de oude Vikingen rond het jaar 874 ‘ snœland‘, ook wel ‘sneeuwland’ genoemd en bestempeld als Heilig Land door de Noormannen. Het Eiland staat bol van de vulkanische activiteit en prachtige landschappen en is daarom een must voor avontuurlijke toeristen. IJsland bestaat voor het overgrote deel uit laag- en middelgebergte, al dan niet met gletsjers bedekt, van waaruit vele rivieren naar zee stromen. Ze zijn doorgaans voor schepen onbevaarbaar door de snelle stroming. Het binnenland is vrijwel onbewoond; het dichtstbevolkte gebied ligt aan de zuidwestkust rond Reykjavík.

 

Strong Viking geeft jou de kans om dit echte Viking-eiland te ontdekken! Scoor jouw ticket voor een Strong Viking editie in 2023 en maak kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen, inclusief vlucht en verblijf!

DEELNAME ACTIE

  • Iedereen die vóór 1 april 2023 een ticket koopt voor een Strong Viking editie in 2023 doet automatisch mee aan deze winactie.
  • Heb je al een ticket gekocht voor een editie in 2023? Ook dan doe je automatisch mee aan deze winactie!
  • Deze actie loopt t/m 31 maart 2023.
  • Strong Viking is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.