Groepsfoto van een team. actief bedrijfsuitje teamuitje amsterdam nijmegen wijchen gent

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje of teamuitje? Zoek dan niet verder en schrijf het hele team in voor de Strong Viking Obstacle Run! Of je nou op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje in Amsterdam, Nijmegen (Wijchen) of Gent: er is altijd wel een Strong Viking editie in de buurt. Hieronder leggen we haarfijn uit waarom Strong Viking de beste keuze is voor een actief teamuitje.

 

Original teambuilding activity

Een van de belangrijkste punten tijdens een actief bedrijfsuitje of teamuitje is misschien wel teambuilding. Sterke teams zijn gebouwd op samenwerking, vertrouwen en communicatie. Wat is een betere manier om deze dit te versterken dan samen obstakels te overwinnen? Bij Strong Viking staat teamwork centraal: al helemaal tijdens de brother editie. Tijdens deze editie, de afsluiter van het Strong Viking seizoen, draait het allemaal om samenwerking. Het gaat er niet om wie er als eerste over de finish komt, maar om het samen voltooien van de uitdaging.


Accessible for everyone

Of je team nu doorgewinterde vikings zijn of nieuw zijn in de wereld van obstacle running, Strong Viking is geschikt voor iedereen. Wij raden aan om voor de obstacle course van 7 km te gaan. Mocht iemand zich niet comfortabel voelen om een obstakel te overwinnen, dan is dat geen probleem: Niks moet, alles mag. Je zou er ook voor kunnen kiezen om tijdens het actieve bedrijfsuitje de teams op te delen: zo kun je bijvoorbeeld één team maken voor 7 kilometer en een ander team voor de 13 of 19 kilometer.


Active corporate outing = promoting vitality

Powerwalking workshop? Stoelyoga cursus? Niet bij ons! Vaak wordt het doorvoeren van vitaliteit op de werkvloer beperkt tot een aantal activiteiten… Waar de meeste werknemers niet op zitten te wachten. Gelukkig hoeft het niet saai te zijn! Strong viking is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid, maar je krijgt er ook mentaal een boost van! Wij zien zoveel zelfverzekerde vikings bij ons over de finish komen, terwijl ze aan het begin van de obstacle course nog onzeker en zenuwachtig stonden te wachten. Het is dus niet alleen een heel gezond en actief bedrijfsuitje, maar geeft ook nog eens een boost voor het zelfvertrouwenStrong Viking past perfect binnen een vitaliteitsplan!


Get away from that desk, it's mud time!

Het is af en toe heel erg leuk om samen met je collega’s in een totaal andere omgeving te zijn. Door even weg te zijn van het bureau en deel te nemen aan een actief bedrijfsuitje zoals de Strong Viking Obstacle Run, krijgen werknemers de kans om te ontspannen, stress los te laten en op te laden. Fysiek bezig zijn en obstakel overwinnen kan ook helpen om endorfine vrij te maken… Je weet wel, dat gelukstofje!


Discounts and packages for large groups

Kom je met een groep van meer dan 10 personen? Hebben jullie even mazzel! Grote groepen en bedrijven krijgen namelijk korting! Dit maakt het natuurlijk wel heel aantrekkelijk om mee te doen aan Strong Viking voor het bedrijfsuitje. Daarnaast is het ook mogelijk om een speciale hospitality ruimte te krijgen op het terrein, speciaal voor jullie organisatie. Honger? Ook voor de catering kan gezorgd worden! Zo wordt jullie actieve teamuitje écht een totaalbeleving. 


Active team outing for smaller groups

Zijn jullie met minder dan 10 personen? Dan zijn jullie natuurlijk ook hartstikke welkom! Je hebt de keuze uit verschillende edities, van de Water Editie tot de Modder Editie. Of wagen jullie je misschien wel aan de Trail Run? Klik op de button onderaan de pagina om alle edities te bekijken en om tickets te kopen. Dit gaat gegarandeerd een geslaagd actief bedrijfsuitje worden, dat weten we zeker. OORAH!


P.S. Na afloop van de Viking Run krijgt iedereen ook nog een Finisher T-shirt.  Wil je een extra aandenken? Check dan de Strong Viking shop!