Met trots presenteren we onze nieuwe internationale bier partner: Warsteiner! De passie, traditie en het vakmanschap van dit premium biermerk sluiten perfect aan bij Strong Viking.

 

Warsteiner is komend jaar te zien op al onze Nederlandse, Belgische en Duitse edities en natuurlijk in het bijzonder op het terrein van de Warsteiner brouwerij tijdens de editie in Warstein. Bij alleen zien blijft het natuurlijk niet. Komend jaar proost jij met jouw vrienden op het behalen van de Finish met een heerlijke Warsteiner 0.0! In de huidige tijdsgeest en met het sportieve karakter van Strong Viking kon het aanbieden van een alcoholvrij finish biertje niet langer uitblijven. Wat is er nu mooier dan samen te proosten op de finish met een heerlijke Warsteiner 0.0?!

 

Ook na het afspoelen van de modder kan je nog blijven genieten met een verfrissende Warsteiner, dit is uiteraard het nieuwe bier dat getapt wordt op onze evenementen. Wil je jouw Warsteiner nóg lekkerder maken? Koop dan een herbruikbare Strong Viking bierpul op het evenement. Deze kan je op al onze evenementen laten vullen met een heerlijk vers getapt biertje, dan draag je gelijk jouw steentje bij aan het verminderen van wegwerpplastic!

 

Al drie jaar organiseren we een hele speciale Brother Edition op het terrein van de Warsteiner brouwerij in Warstein (Duitsland). Een unieke beleving die ook dit jaar weer op de agenda staat! Op 23 september veroveren onze Vikings voor de vierde keer het terrein van de Warsteiner brouwerij. Uiteraard geniet je hier na de finish van een hele verse Warsteiner, dichter bij de bron kom je niet!