REFERENTIES

Strong Viking is vijf jaar op rij gekozen als Beste Obstacle Run. Daar zijn we enorm trots op en dat vertellen we het liefst tegen iedereen om ons heen! Maar, uiteindelijk kunnen niemand beter dan onze eigen deelnemers, toeschouwers en/of vrijwilligers het unieke Strong Viking gevoel vertellen!
Wil jij jouw review/beleving met Strong Viking delen? Neem contact op via Facebook reviews en/of het contactformulier op deze site!

“Wow, wat een ervaring! Van het begin tot het eind met een glimlach de obstakels overwonnen. Dit jaar was mijn eerste keer, ik kom zeker terug volgend jaar voor de Water Edition. Organisatie was perfect, alles verliep heel soepeltjes en snel. Bedankt voor deze sportieve herinnering!”

“Met 150 collega’s meegedaan aan de water editie in Wijchen. Wat een top dag hebben we gehad. Iedereen heeft genoten en is enthousiast. […] Top organisatie en nog veel gavere run. Helemaal top. Volgend jaar is UPS er zeker weer bij met minimaal 150 werknemers.”

“Twee dagen gaan kijken naar familieleden met hun vrienden. Twee topdagen gehad. Geweldig om te zien hoe mensen zich volledig geven om alle obstakels te halen. Water, modder, hoge- en lage obstakels enz. Als toeschouwer is het ook een belevenis. En de warming up met Cynthia…….SUPER! En dan de eed…..kippenvel. Alles is tot in de puntjes georganiseerd. Volgend jaar doet de familie weer mee en wij zijn er zeker weer bij als toeschouwers.”

“Echt in 1 woord super! Vette obstakels, goede sfeer en een heerlijk festival gevoel! “

“Een ontzettende geweldige ervaring, je oermens komt in je naar boven. Een stevige goede training is vereist. Ik had een gemiddelde training, en dat heb ik gemerkt. Desondanks heb ik de 13 km wel afgemaakt. En mede dankzij je mede Vikings ga je het wel redden. Iedereen helpt elkaar. Het is echt een zware beproeving. Elke obstakel is anders. Maar het vraagt veel van je. Desondanks wil ik de organisatie bedanken. OOORAH!!!!”

“Geweldige organisatie. Vanaf de aankomst op het terrein tot aan het vertrek, sensationeel!!! Tal van vrijwilligers, faciliteiten en verzorgingsposten op het parcours! Geweldige route, fantastische hindernissen! Ik kijk uit naar de volgende Strong Viking en raad iedereen aan een keer deel te nemen aan de Strong Viking events! Oorahhh”

“Het was een unieke ervaring. Heb er zo van genoten, iedereen helpt iedereen. De vriendschap, de broederschap. Een echte levenservaring!”

SPETTERENDE FOTO'S

Danny Winters ★★★★★ It was another great experience after not being able to run for so long. Everything was perfectly arranged! On to the nextJoep van Maurik ★★★★★ as always it was a party of 19Km. It's a hefty price, but you get what you pay for. only that 0.0 beer at the finish is the biggest downside 😉 Strong viking is the nicest OCR.Amaury Dessaintes ★★★★★ Water edition at the top, thank you, we did like the event very well. It was amazing !! 🔥👌💪🙏Ana Capilla ★★★★★ I had an amazing experience, l really had fun and l am looking forward to do it again. I recommend to everyone to do it!!js_loader