Ga jij de ultieme uitdaging aan?! Verleg je grenzen & steun borstkankeronderzoek!

 

Tijdens de Strong Viking edities in 2024, verleggen deelnemers niet alleen hun fysieke en mentale grenzen, maar kan je ook nog eens een positieve impact maken. Met jouw deelname aan een Strong Viking editie kan je je komend jaar namelijk inzetten voor Pink Ribbon!

 

In actie voor borstkankeronderzoek

Dit jaar zetten we ons met Strong Viking in voor Pink Ribbon. Elk jaar krijgen meer dan 17.000 mensen de diagnose borstkanker. Ook mannen. Omdat wij willen dat zij er niet alleen voor staan, kan je bij je deelname in actie komen voor Pink Ribbon.

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. De organisatie haalt geld op voor projecten en onderzoeken om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Ze doen er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Maar dat kunnen ze niet alleen. Help jij mee?  

 

Door in actie te komen tijdens Strong Viking steun je borstkankeronderzoek. In actie komen betekent niet alleen het verspreiden van bewustzijn rondom borstkanker, je draagt ook bij aan nieuw te financieren borstkankeronderzoek. Pink Ribbon investeert in projecten die de behandeling en genezing van borstkanker bevorderen. De steun van mensen zoals jij draagt bij aan wetenschappelijke doorbraken en innovaties op het gebied van borstkankeronderzoek.

 

Doe mee, maak een verschil!

Dus, waar wacht je nog op? Trek je Vikinguitrusting aan, trotseer de hindernissen en ga de uitdaging aan. Wil je jouw deelname extra betekenis geven? Maak dan een actiepagina aan via Viking in actie voor Pink Ribbon.

 

Laat zien dat jij een Viking bent die zich inzet voor Pink Ribbon met het speciale Pink Ribbon x Strong Viking shirt. Voor slechts €14,95 heb jij al een shirt, waarvan €10,- direct gedoneerd wordt aan Pink Ribbon!

Te bestellen via obstaclerunshop.com of als Add On bij jouw Strong Viking ticket!

 

Wist je dat je je kan inschrijven voor het speciale Pink Ribbon startvak tijdens geselecteerde edities?

Schrijf je nu in voor een van de Pink Ribbon startvakken:

 

Mud Wijchen 20 april – 11:40

Water Wijchen 16 juni – 11:00

Water Amsterdam 22 september – 11:00