SLAM! is hét station waar je de meest energieke pop & dance muziek van het moment, afgewisseld met de lekkerste classics uit de ’90 en ’00 hoort. Je hoort onder meer Armin van Buuren, Martin Garrix, Dua Lipa en Jason Derulo. Met concepten als ‘Housuh in de Pauzuh’ zorgt SLAM! dat je lunch lekkerder smaakt en is ‘SLAM! MixMarathon’ dé pre-party van je weekend!

 

 

Maar SLAM! is veel meer dan alleen radio. SLAM! weet ook digitaal jongeren te boeien met interessante, grappige en spraakmakende content op hun succesvolle YouTube en social media kanalen!

 

 

Met SLAM! ga je mee in de energie van het moment. SLAM! is vrijheid. Geen gedoe, want je moet al zoveel. SLAM! viert het leven samen met jou in alles wat ze doen op radio, tv, online kanalen en op events (vanaf nu dus ook op Strong Viking events). SLAM! is geen traditioneel merk. Zij doen het liever anders. Ze zijn eigenzinnig, zoeken het randje op en hebben lef!

 

 

In deze stroom aan positieve energie vinden SLAM! en Strong Viking elkaar. Samen gaan we de Strong Viking beleving nóg intenser maken, samen gaan we er een écht feestje van maken.

 

 

Vergeet ook zeker niet hier in te tunen op SLAM! Met de lekkerste muziek en livesets van de beste DJ’s om jouw dag net even wat beter te maken. Misschien hoor je de nieuwe Strong Viking radiospot ook nog wel voorbijkomen!

 
Slam FM DJ booth bij Strong Viking Nijmegen