Kinderen die door de modder rennen tijdens een actief obstacle run kinderfeestje nijmegen wijchen amsterdam arnhem gent idee kinderfeestje

 

Stel je voor: een horde kleine Vikingen (vanaf 5 jaar) die schaterlachend door de modder ploegen en obstakels overwinnen terwijl ze streven naar die finishlijn. Klinkt als een actief kinderfeestje om nooit te vergeten, toch? Dat is precies wat je krijgt als je je verjaardag viert bij Strong Viking! Lees hier alles over waarom de Strong Viking Family Obstacle Run in Wijchen (bij Nijmegen), Amsterdam of Gent het meest epische idee voor een kinderfeestje ooit is.

Inhoudsopgave

Vikingthema kinderfeestje

Een kinderfeestje in het thema van de ijzersterke vikings is toch wat elk stoer kind wil? Met de Strong Viking Family Run dagen we kleine krijgers uit met 22-tal kindvriendelijke hindernissen, modder en uitdagingen. Het is als een echte Vikingexpeditie, maar dan met meer gegiechel en minder zwaarden. De obstacle run is perfect voor kinderfeestjes. Het is namelijk speciaal gemaakt voor kleine vikings (samen met hun ouders) en is 4km lang. De Family Editie is zelfs verkozen tot de Beste Family Obstacle Run. Dus zoek je nog een idee voor een kinderfeestje in Amsterdam, Wijchen (bij Nijmegen) of Gent. Dan is de Family Editie Obstacle Run van Strong Viking de beste keuze!

Teamwork Rules!

Bij de Strong Viking Family Run draait het niet alleen om individuele prestaties. Nee, we gooien teamwork in de mix! Kinderen (én ouders) werken samen als een team van onverschrokken Vikingen om die obstakels te overmeesteren. Of het nu gaat om het duwen van elkaar door de modder of het geven van een helpende hand over de hoge muren, onze mini-Vikingen leren dat samenwerking de sleutel is tot glorie!

 

Lekker vies worden

Ben je op zoek naar een idee voor een kinderfeestje waar ze lekker vies mogen worden? Dan is de Strong Viking obstacle run écht de beste keuze die je kunt maken! Weg met die iPads en videogames. Bij de Strong Viking Family Run brengen we het feest naar buiten. We moedigen kids aan om te rennen, springen, klimmen en actief te zijn, terwijl lekker vies worden. Daar zijn douches voor gemaakt toch?

 Obstacle run kinderfeestje nijmegen wijchen amsterdam gent arnhem kidsparty idee

 

Herinneringen maken

Als het gaat om kinderfeestjes, draait alles om die epische herinneringen die een leven lang meegaan. En geloof ons, onze obstacle run levert ze bij de lading! Van de eerste modderplons tot de laatste sprint naar de finishlijn, deze dag zal de boeken in gaan als een van de coolste ooit! Tijdens de obstacle run zijn er zelfs fotografen aanwezig die de vikings vastleggen. Zo krijgt ieder kind zelfs een heuse finishfoto, die na afloop te vinden is op de website.

Voor alle soorten vikings

Het maakt niet uit of de kleine avonturiers al doorgewinterde Vikings zijn of net beginnen met de reis, de family run er voor iedereen: voor alle kinderen en de ouders. Durft een kind iets niet te doen? Geen probleem! Niks moet, alles mag: iedereen die meegaat naar het kinderfeestje is een échte viking.

Medaille én T-shirt

Een obstacle run als kinderfeestje zelf is natuurlijk al een onvergetelijke ervaring, maar dat is niet alles! Alle vikings krijgen na de obstacle run gratis foto’s, een origineel Strong Viking finisher shirt (t.w.v. €12,50) en een drankje bij de finish. Ook krijgen alle kids (t/m 13 jaar) een heuse Strong Viking medaille die ze boven hun bed kunnen hangen. Dat is nog eens iets anders dan een zakje snoep!

Kinderfeestje bij Strong Viking

Kortom, als je op zoek bent naar een idee voor een kinderfeestje in Wijchen / Nijmegen, Amsterdam of Gent, dat alle andere in de schaduw stelt, kies dan voor de Strong Viking Family Editie. Het is stoer, leuk en belooft een modderig avontuur dat je kinderen nooit zullen vergeten. Dus, waar wacht je nog op? Laat die strijdkreten horen (OORAH!) en koop nu de tickets voor de family run van Strong Viking!