Het Obstacle Run seizoen van 2023 zit er alweer op. Dit jaar gingen meer dan 80.000 Vikings de leukste uitdaging van Duitsland, Nederland en Belgie aan en trotseerden zij met een brede glimlach het parcours, de modder en de obstacles van Strong Viking. 

 

We hebben van jullie genoten en jullie mogen meer dan trots zijn op de prestaties die jullie hebben geleverd!

 

 

  • Jullie hebben samen 1.144.234 Strong Viking kilometer afgelegd!
  • Jullie trotseerden samen méér dan 2.561.500 Obstacles!
  • Jullie hebben 52.000+ Strong Viking Medailles in ontvangst genomen!
  • Jullie dronken 20.500 liter Warsteiner bier in Walhalla!

Uiteraard sluiten we het seizoen af met onze Trail Runs in Wijchen (04-11) en Balen (09-12) maar volgend jaar zijn we weer terug met een bomvolle kalender vol uitdagingen om in 2024 aan te gaan.

 

 

Kun jij, net als wij, nu al niet wachten om weer aan de voet van onze Walhalla Walls te verschijnen? Dan hebben we de hele maand oktober een gave actie! ‘I TRAIN FOR’ Strong Viking!

 

 

Scoor jij deze maand jouw Ticket voor een Strong Viking Editie in 2024? Dan ontvang jij, bij aankoop van ieder ticket, een gratis Strong Viking Training Shirt ter waarde van €19,95!

Ideaal om je, samen met jouw vriend(inn)en voor te bereiden op jullie volgende uitdaging!

Het ‘I Train For’ Training Shirt van dit jaar is een nieuw design. We hebben jullie Vikings gevraagd om ieder zijn persoonlijke doel en uitdaging voor het nieuwe Strong Viking seizoen te benoemen zodat wij deze in het ontwerp mee konden nemen. 

Waar voor de een de uitdaging zit in het voltooien van een 4km Beginning afstand, staat er voor de Ultra deelnemers in 2024 een nieuwe locatie op de planning! Daarnaast zijn voor de een het behalen van de Dragon Ropes het ultieme doel terwijl het overwinnen van de Fjord Drop angst voor velen nog een ‘bucketlist’ dingetje blijft. Uitdagingen gaan gepaard met doelen en vice versa. 

 

Met 1001 uitdingen zijn er ook 1001 motivaties en redenen om deel te nemen aan een Strong Viking editie in 2024.

 

 

Je kunt jouw gratis ‘I Train For’ Shirt selecteren in de Add-on sectie in onze ticketshop. 

Ja, de shirts worden gestuurd naar het opgegeven adres van de koper. Let op: verzending van de shirts kost €5,95

Het is mogelijk om 1 shirt per ticket te bestellen. Selecteer je 2 tickets, kun je ook 2 shirts bestellen. 

Zeker! Er zijn zowel vrouwen, mannen als kids shirts te verkrijgen in verschillende maten. Deze kun je vinden in de ‘Add-on’ sectie in de ticketshop!

De ‘I Train For’ campagne loopt van 01 oktober t/m 31 oktober 2023. Tickets eerder of later besteld vallen niet onder deze actie. 

Alle I Train For Shirts worden begin november ingepakt en gelijktijdig verstuurd. Eind november moeten alle shirts verstuurd en ontvangen zijn.

 

 

"Facing challenges with a smile!'