Strong Viking is trotse supporter van Make-A-Wish International om samen levens veranderende wensen van ernstig zieke kinderen uit te laten komen.

 

Is jouw wens ooit in vervulling gegaan?

 

Een wens die jouw leven heeft veranderd?

 

Wensen creëren kracht, hoop en transformatie.

 

Wat als je zou kunnen helpen om de wens van een kind uit te laten komen?

 

Make-A-Wish creëert levens veranderede wensen voor ernstig zieke kinderen en dit jaar bundelen Strong Viking en Make-A-Wish hun krachten om weer een stapje dichterbij het vervullen van de wensen van alle kinderen te komen. Een wens is een belangrijk onderdeel van de behandelingsreis van een kind. Onderzoek toont aan dat kinderen waarvan hun wens in vervulling is gegaan de fysieke en emotionele kracht kunnen opbouwen die ze nodig hebben om te vechten tegen hun ernstige ziekte.

 

Make-A-Wish is opgericht in 1980 en is ’s werelds grootste wensorganisatie voor kinderen, ze hebben wereldwijd meer dan 550.000 wensen vervuld in 50 landen.

 

Hoe mooi is het dat wij als Strong Viking met al onze Viking fans komend jaar kunnen gaan helpen om wensen te vervullen voor deze kinderen. Dit jaar gaan we alles op alles zetten om aandacht en donaties te verzamelen voor Make-A-Wish en om te helpen om nog meer levens veranderende wensen uit te laten komen!

 

Cassandra’s avontuur met dieren

De zesjarige Cassandra is een slim meisje dat zich niet door de wijs laat brengen door haar taaislijmziekte! Ze is geïnteresseerd in alles wat met dieren te maken heeft en wil als ze later groot is dierenarts worden. Ze wist precies wat haar wens was en dat was een avontuur met dieren en dan vooral een hele grote, enge spin vasthouden!

 

Op Cassandra’s wensdag ging ze met haar familie naar de dierentuin Reptilium in Landau (DE) waar ze een exclusieve rondleiding kregen. Uitgerust met haar avontuurlijke outfit van Make-A-Wish mocht ze de wasberen en zelfs alligators voeren! Ze leerde veel over baardagamen, schildpadden slangen en natuurlijk mocht ze EINDELIJK een hele grote, enge spin in haar hand houden!

 

Cassandra had zelfs een foto shoot met veel verschillende dieren, waaronder natuurlijk de spin. Je ziet Cassandra’s levendige en grappige persoonlijkheid helemaal tot leven komen terwijl haar wens in vervulling gaat.

 

Cassandra’s moeder gelooft dat deze geweldige ervaring van Cassandra een heel gelukkig en dankbaar meisje heeft gemaakt. Deze opwindende en onvergetelijke dag heeft haar moed voor lange tijd opgekrikt.

Hoe kan ik helpen om meer wensen uit te laten komen?

Wat als jij zou kunnen helpen om een wens uit te laten komen? Dat kan! Samen met Make-A-Wish hebben we een aantal mogelijkheden om persoonlijk bij te kunnen dragen aan het laten uitkomen van de wensen van deze ernstig zieke kinderen.

– Voeg een kleine donatie toe wanneer je jouw ticket voor een Strong Viking editie koopt.

– Doneer direct via de Strong Viking & Make-A-Wish actiepagina.

– Koop een Strong Viking sleutelhanger in onze webshop of op het evenement voor €5,- waarvan €3,- direct naar Make-A-Wish gaat. 

– Tijdens alle Strong Viking edities in 2023 kan je jouw statiegeld beker doneren voor Make-A-Wish

Prikkel verbeelding, lever kracht
Verbeelding is krachtig en inspireert elke fase van de wensreis van een kind. De verbeelding staat centraal bij alles wat we samen zullen bereiken. Verbeelding alleen al inspireert, vernieuwt en vermaakt.

Kracht is essentieel. Zeker als je vecht tegen een ziekte. Make-A-Wish stopt nergens voor om deze kracht te leveren. De kracht om weerbaar te zijn; de kracht om een gemeenschap te verenigen; de kracht om hoop te vinden. En daar stopt het niet! Een uitgekomen wens geeft kracht en verandert het leven van iedereen die er deel van uitmaakt.

Dit is de kracht van plezier. Dit is de kracht van gemeenschap. Dit is de kracht van verbeelding. Dit is de kracht van hoop.