Zoekresultaten

Facing challenges with a smile!

Met 50% van je collega’s aan de start!

Met meer dan 150 collega’s aan de start! Wie de afgelopen jaren aan de Strong Viking Water Edition heeft deelgenomen is de blauwe shirts vast en zeker wel eens tegen het lijf gelopen. De opvallende shirts van het bedrijf Planon! Jaarlijks volgen zij een heel voorbereidingstraject en doen zij als bedrijf zijnde mee aan de Water Edition in Wijchen. Hoe gaat Planon om met sport en vitaliteit? Wat zijn de voordelen van een vitaal bedrijf? We spraken met de grote Strong Viking drijfveer van het bedrijf Planon: Manon Loeffen!

Lees meer »

Charity 2023

Strong Viking is trotse supporter van Make-A-Wish International om samen levens veranderende wensen van ernstig zieke kinderen uit te laten komen.

Is jouw wens ooit in vervulling gegaan?

Een wens die jouw leven heeft veranderd?

Wensen creëren kracht, hoop en transformatie.

Wat als je zou kunnen helpen om de wens van een kind uit te laten komen?

Lees meer »

Welke afstand past bij mij?

Heb jij jouw doelen nog niet bepaald of ken jij iemand die altijd al aan een Strong Viking editie wil deelnemen, maar nog nooit de stap heeft durven zetten? Speciaal voor alle twijfelaars hebben wij een overzicht gemaakt met alle Strong Viking uitdagingen, zodat de keuze voor de juiste uitdaging nóg makkelijker wordt!

Lees meer »

Overwin de Iron Viking

‘Als echte sportfanaten is een fysieke uitdaging voor ons geen straf. Sterker nog, wij hebben ons leven gewijd aan sport en kunnen eigenlijk niet zonder. Aangenaam, wij zijn Dirk & Joeri van PlayX. Onze passie is om mensen beter te laten presteren, grenzen te laten verleggen en zowel fysiek als mentaal weerbaarder te maken.’

Lees meer »

Teambuilding bij Strong Viking

Ben je op zoek naar een toffe en originele teambuilding activiteit of gewoon een leuke en sportieve dag uit met collega’s? Dan ben je bij Strong Viking aan het juiste adres! Deze manier van samenwerken wijkt lekker af van jullie dagelijkse bezigheden. Duik samen de modder in, overwin obstakels en kom samen als een sterker team over de finish!

Lees meer »

SLAM

SLAM! is hét station waar je de meest energieke pop & dance muziek van het moment, afgewisseld met de lekkerste classics uit de ’90 en ’00 hoort. Je hoort onder meer Armin van Buuren, Martin Garrix, Dua Lipa en Jason Derulo. Met concepten als ‘Housuh in de Pauzuh’ zorgt SLAM! dat je lunch lekkerder smaakt en is ‘SLAM! MixMarathon’ dé pre-party van je weekend!

Lees meer »

Win een trip naar IJsland!

De IJsland actie is terug! In de afgelopen jaren hebben we verschillende Strong Viking deelnemers mogen verrassen met een volledig verzorgde vakantie naar IJsland. Ook dit jaar maar jij kans op deze geweldige ervaring! IJsland, hét land van de elementen en door de oude Vikingen rond het jaar 874 ‘ snœland‘, ook

Lees meer »

Jouw eerste Strong Viking

Ga jij binnenkort voor de eerste keer deelnemen aan een Strong Viking evenement en weet je nog niet precies wat je te wachten staat? Lees dan snel verder, hieronder staan acht essentiële Viking tips om succesvol Walhalla te bereiken!

Lees meer »

Warsteiner X Strong Viking

Met trots presenteren we onze nieuwe internationale bier partner: Warsteiner! De passie, traditie en het vakmanschap van dit premium biermerk sluiten perfect aan bij Strong Viking.

Lees meer »

Herbalife Nutrition ook in 2023

De inmiddels jarenlange samenwerking tussen Herbalife Nutrition en Strong Viking wordt in 2023 wederom voortgezet! De sportieve deelnemers aan de edities in Nederland, België en Duitsland worden door beide partijen uitgedaagd om hun persoonlijke doelen écht te bereiken. Tijdens hun deelname aan de Strong Viking editie(s) worden ze daarbij ondersteund door de sportvoeding van Herbalife Nutrition.

Lees meer »