Welke Obstacle Run kies jij?

Strong Viking is met het aantal obstacle runs dat we organiseren de grootste Obstacle Run van Europa. Elke run heeft een eigen thema en is voor zowel beginnende als gevorderde Vikings geschikt. Mud-, Hills-, Water-, Family, Brother Edition en/of Iron Viking, welke editie kan jij aan?

Onze missie is om bij elke run die door Strong Viking wordt georganiseerd, te gaan voor het hoogst haalbare; de beste locaties, de beste obstacles en het geven van een onvergetelijke ervaring. Mede door deze werkwijze zijn we verkozen tot Beste Obstacle Run van 20132014 & 2015 in de categorieën: run van het jaar, allerbeste modder, leukste thema, beste obstacles, beste teamrun, allerzwaarste run & mooiste locaties.

-Obstacle Runs 2017 –

duitse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Mud Edition  – 11 maart 2017

De Strong Viking Mud Edition vindt plaats in het bosrijke en oud-militaire oefenterrein Fursten Forest, gelegen in Fürstenau nabij Osnabrück. Je kan kiezen uit de drie afstanden: 7, 13 en 19km! Are you Strong Enough voor de modderigste run in Duitsland?
Schrijf je nu direct in!

nederlandse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Mud Edition – 25 & 26 maart 2017

Naast de vele unieke en spectaculaire hindernissen krijg je tijdens deze run ook nog te maken met heel veel modder! De Strong Viking Mud Edition vindt plaats op de Berendonck bij Wijchen/Nijmegen en je kunt kiezen uit een parcours van 7, 13 of 19 km. Be ready for some serious mud!
Schrijf je nu direct in!

belgische-vlag Strong Viking Obstacle Run; Mud Edition  – 22 & 23 april 2017

De Mud Edition is de tweede Belgische editie van Strong Viking die georganiseerd wordt in provinciaal domein Puyenbroeck (nabij Gent). Naast de vele unieke en spectaculaire hindernissen krijg je tijdens deze run ook nog te maken met de diepe Mud Trenches, lange Mud Crawl en heel, heel veel andere modderplassen! De Mud Edition in België ligt slechts op 70km rijden van Roosendaal. Ga de uitdaging aan tijdens een 7, 13 of 19 km run parcours!
Schrijf je nu direct in!

nederlandse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Hills Edition – 20 & 21 mei 2017

Als je dacht dat er in Nederland geen heuvels zijn, heb je het mis! In het parcours van 19 km zitten naast meer dan 40 spectaculaire obstacles, maar liefst 600+ hoogtemeters. Deze Strong Viking Obstacle Run vindt plaats in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude bij Amsterdam. Kies bij de Hills Edition uit vier afstanden: 7, 13 of 19 km of 42km (Iron Viking).
Schrijf je nu direct in!

nederlandse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Iron Viking – 20 mei 2017

The Iron Viking is dé ultieme fysieke en mentale uitdaging van Strong Viking. Overwin 42,195 m, 100+ obstacles en meer dan 1500 hoogtemeters! De Iron Viking vindt plaats tijdens de Strong Viking Hills Edition, in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude bij Amsterdam. It always seems impossible until its done! Be legendary!
Schrijf je nu direct in!

nederlandse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Family Obstacle Run – 27 & 28 mei 2017

Deze obstacle run staat geheel in het teken van Family, Mud, Obstacles, Colors & Fun! De Family Obstacle Run is dé unieke obstacle run waaraan je samen met je kids de uitdaging aan kunt gaan! Na 2 edities in Nijmegen is deze unieke Familie challenge nu ook in Amsterdam! Het is een lichtere variant run waardoor het de ideale run is voor zowel je kids als om zelf kennis te maken met een obstacle run. De Family Obstacle Run vindt plaats in recreatiegebied Spaarnwoude bij Amsterdam en kent twee afstanden: 3km (vanaf 5 jaar) en 5km (vanaf 10 jaar).
Schrijf je nu direct in!

duitse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Water Edition – 03 juni 2017

Na 1000 jaar van afwezigheid zijn de Vikingen weer terug in Duitsland. Tijdens de Strong Viking Water Edition zal een 7, 13 of 19 km run parcours worden afgelegd waarbij uitdagende obstacles en unieke waterhindernissen overwonnen dienen te worden. Deze run vindt plaats in het mooie Constantia Forst gebied gelegen nabij Frankfurt, volgens expert Europa’s mooiste Obstacle Run locatie! Are you Strong Enough for the new Strong Viking Water Edition?
Schrijf je nu direct in!

duitse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Family Obstacle Run – 04 juni 2017

Deze obstacle run staat geheel in het teken van Family, Mud, Obstacles, Colors & Fun! De Family Obstacle Run is dé unieke obstacle run waaraan je samen met je kids de uitdaging aan kunt gaan! Na 2 edities in Nederland is deze unieke Familie challenge nu ook in Duitsland! Het is een lichtere variant run waardoor het de ideale run is voor zowel je kids als om zelf kennis te maken met een obstacle run. De Family Obstacle Run vindt plaats in het Constatia Forest gelegen nabij Frankfurt am Main en kent twee afstanden: 3km (vanaf 5 jaar) en 5km (vanaf 10 jaar).
Schrijf je nu direct in!

nederlandse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Water Edition – 17 & 18 juni 2017

De Strong Viking Water Edition is verkozen tot Beste Obstacle Run van Nederland! Met een prachtig gebied en unieke hindernissen gebaseerd op het Viking tijdperk. De Water Edition vindt plaats op de Berendonck bij Wijchen/Nijmegen. De run heeft maar liefst drie afstanden: 7, 13 en 19 km. Maak je borst maar nat, want ook tijdens de Water Edition zal de beruchte Mud Area overwonnen moeten worden!
Schrijf je nu direct in!

nederlandse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Family Obstacle Run – 09 & 10 september 2017

Deze run staat geheel in het teken van Family, Mud, Obstacles, Colors & Fun! De Family Obstacle Run is dé unieke run waaraan je samen met je kids de uitdaging aan kunt gaan! Het is een lichtere variant obstacle run waardoor het de ideale run is voor zowel je kids als om zelf kennis te maken met een run. De Family Obstacle Run vindt plaats op de Berendonck bij Nijmegen/Wijchen en kent twee afstanden: 3km (vanaf 5 jaar) en 5km.
Schrijf je nu direct in!

DK FlaggeStrong Viking Obstacle Run; Roskilde Edition – 16 september 2017

Na 1000 jaar van afwezigheid zijn de Vikingen terug in Scandinavië! Ga samen met je vrienden de ultieme uitdaging aan en tijdens de tweede Strong Viking editie in Denemarken. De Strong Viking Roskilde Edition vindt plaats op hetzelfde terrein als het wereldberoemde Roskilde muziekfestival en ligt op slechts 30km van de Deense hoofdstad Kopenhagen! Verwacht een specatulaire Mud Area, uitdagende hindernissen, heuvels en water!

Schrijf je nu direct in!

DK FlaggeStrong Viking Obstacle Run; Iron Viking – 16 september 2017

De Iron Viking is dé ultieme Obstacle Run uitdaging voor 2017. Ben je obstacle runner, hardloper, commando, ultraloper, trailrunner, bootcamper, marinier, crossfitter, triatleet, survivalrunner of andere allround sporter en denk je dat je deze legendarische uitdaging aankunt? Schrijf je dan in voor 42 kilometer met meer dan 100 obstakels & Earn the Iron Viking medal – The most wanted Medal/Beer opener in the World!

Schrijf je nu direct in!

nederlandse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Brother Edition – 14 & 15 oktober 2017

Vikingen streden schouder aan schouder en lieten elkaar nooit in de steek! Deze unieke Strong Viking Brother Edition laat jullie dit gevoel weer beleven. Dit wordt de vetste afsluiter van het obstacle run seizoen. Heb jij een brother die nog geen Strong Viking is? Neem hem of haar dan mee en laat zien hoe gaaf obstacle running is en hoe je een Strong Viking wordt. De Brother Edition heeft het gaafste parcours van Nederland, met veel hoogtemeters, vette obstakels waarbij je elkaar moet helpen, modder en heel veel fun.

More info coming soon!

duitse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Brother Edition – 28 oktober 2017

De Strong Viking Brother Edition wordt de vetste afsluiter van het Obstacle Run seizoen. Mud, Hills, Water en Forest, hier is van alles iets terug vinden. In het mooie landschap van de Büdinger Bos vlak bij Frankfurt am Main kan iedereen een dagje uit het alledaags leven ontsnappen en zich een ware Viking voelen.

Schrijf je nu direct in!

duitse-vlag Strong Viking Obstacle Run; Iron Viking – 28 oktober 2017

Ben jij sterk genoeg voor de zwaarste Marathon uitdaging in Duitsland? Dé ultieme challenge voor hardlopers, crossfitters, triatleten en All-Round sporters die hun grenzen willen verleggen. Are you Strong Enough? 42km en 100+ hindernissen wachten op jou in de mooie landschap van de Büdinger bos vlak bij Frankfurt am Main. Hoogtemeters, modder en spectaculaire krachthindernissen, wie dat tot stand brengt, die kan alles!

Schrijf je nu direct in!

strong viking beste obstacle run van nederland

Strong Viking, the best obstacle run in the world!

Chosen as the best obstacle run in 2013, 2014 & 2015 from over 100 obstacle run events!

Get your tickets!